lauantai 29. syyskuuta 2012

Hyvästit supedieetille ja painopäivitys.

Siinä se kuusi viikkoa meni ja nyt ollaan yhtä kokemusta rikkaampia ja joitakin kiloja keveämpiä :)
Superdieetti oli rankka rypistys ja oon tosi onnellinen, että se on nyt takanapäin.

Kuten niin moni muukin on kirjoitellut, jää minullekin superdieetin ruokasuosituksia ohjelmistoon myös jatkossa. Näitä ovat kaurapuuuro, raejuusto, rahkat, runsaat kasvikset mutta monipuolisemmin. Jatkossakin jätän leivän syömisen kera paksujen juustoviipaleiden ihan muille. Kiinnitän huomiota annoskokoihin ja muistan syödä säännöllisesti ettei se ilta sitten vierähdä narautellen jääkaapinovea. Liikkumisen ilo ja sen tuomat positiiviset vaikutukset niin kehoon kuin mieleenkin ovat luonnollisesti myös jatkossa ohjelmistossa.

Superdieetin alkaessa painoin 89,7  kg ja sen lopettaessani 84,9 kg. Painoa siis tippui kuudessa viikossa -4,8 kg. Pääsin ensimmäiseen asettamaani tavoitteeseen (85kg) joten kyllä kaikkeen saavutettuun olen erittäin tyytyväinen. Vaikka superdieetti nyt loppuu ei kuitenkaan painonpudotus ja elämäntapojen muovaaminen terveelliseen suuntaan muutu miksikään. Myös minä palaan kiloklubin puolelle ja jatkan ruokapäiväkirjan tekoa sinne.

Kulunut viikko on mennyt sairastellen. Nuhaa, yskää ja kurkkukipua etenkin alkuviikosta sain harmikseni. Liikkumiset sen myötä on olleet aika minimissä. Tänään kävin juoksemassa 2,2km ja siihen alku ja loppukävelyt päälle. Tänään tein ja söin pizzaa tuntematta huonoa fiilistä asiasta. Luulen, että tänään olen nämä ylimääräiset kalorit kyllä ansainnut :) ja koska laiska kuvaaja ei saanut aikaiseksi ottaa kuvaa pizzasta jaettakoon tänne pizzapohjan resepti, koska se on laiskalle leipurille äärimmäisen helppo (ei tarvitse kaulia).

Uunipellillinen pizzaa...
1tl suolaa
2 kananmunaa
2 dl maitoa
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta.
6 rkl öljyä.
Jos tykkää tomaattipyreestä, voi pienen purkin lisätä suoraan taikinaan..
Ainekset sekaisin ja levitä leivinpaperille. Taikina on aika löysää ja saattaa vaikuttaa, että sitä on liian ohuelti, mutta se kohoaa kyllä paljon. Päälle oman maun mukaiset täytteet sekä mausteet ja 225 asteeseen paistumaan. Aikaa en osaa tarkalleen sanoa, mutta n 15-20 minuuttia sanoisin. Riippuu kyllä paljon oman uunin tehoista. Sen jälkeen vaan nauttimaan kohtuudella :)
Mukavaa toiseksi viimeistä syyskuista lauantaita. :)

2 kommenttia:

  1. Tuollaista pizzapohjaa minäkin voisin kokeilla! :O Kuulostaa hyvältä ja helpolta! Kiitos reseptistä! :)

    Mitä täytteitä sinä laitoit päälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makoisa pohja, kannattaa kokeilla :) Minun herkkupizzani sisälsi: tonnikalaa (vedessä), ananasta, tomaattiviipaleita, sinihomejuustoa ja tavallista edamjuustoa raasteena ja tietty pizzamaustepussista vähän maustetta mukaan.

      Poista