maanantai 17. syyskuuta 2012

Toisinaan aiheesta eksyminen on sallittua :)

Kemuja pukkaa marraskuun lopussa ja vaatekriiseily on hyvä aloittaa riittävän ajoissa. Vaikka tässä pienennytään, maksimissaan kahden kokonumeron verran pienempiä ollaan marraskuun loppuun mennessä lähtökoosta, joten numero ei tule ongelmaksi ja vaatteita toki on helpompi hieman pienentää kuin isontaa :)

Oma hiusväri on tumma ja yksi lempiväreistä on sininen ja sähäkkää koboltinsinistä mekkoa tässä haaveilen päälleni pukevan. Nyt vaan on ongelma, että mikä olisi sopiva asusteväri. Turvallista mustaa huivin ja kenkien muodossa, vai jotain ihan muuta? Laitelkaapa ehdotuksia, ne luetaan innolla.

Niin ja mekko jonka olen jo tilannut, mutta en tokikaan vielä livenä nähnyt on tällainen....
Kuvat Halensilta

3 kommenttia:

 1. Mieheni ehdotti valkoista ;) Minulla itselläni ei ole mitään halua pukeutumisesta.

  VastaaPoista
 2. Olisi aika isänmaallinen yhdistelmä. Kesällä tuo voisi vielä toimia paremmin. Vähän sellaita raikasta :) Itselleni ehdoteltiin työkaverin toimesta ruskeaa sellaista nougattia,,,,mutta pitäisi testata livenä kyllä kun oma mielikuva ei oikein liputa värin puolesta :)

  VastaaPoista
 3. Meillä suomalaisilla taitaa olla tuo "isänmaallisuusongelma" sinivalkoisen kanssa ;D Itse sitä tulee kyllä käytettyä täällä ulkomailla sillä eiväthän he tiedä mitään meidän väreistä ;D

  Nyt kun mainitsit nougatin, minusta se kuulostaa oikeastaan aika ihanalta yhdistelmältä ! :)

  (edellisessä kommentissa piti olla "hajua pukeutumisesta"..)

  VastaaPoista