lauantai 15. syyskuuta 2012

Yllätyksellinen aamupaino

Onneksi eilinen oli eilen ja tänään on nyt. Mieluusti olisin tänä aamuna halunnut nukkua hieman pidempään, mutta pienillä lapsilla on ilmeisen suuri tarve herättää vanhempansa aamulla aikaisin. Toisinaan mietin, että odotahan kun teininä haluaisit nukkua kellon ympäri, hiivin takuulla aamulla kuudelta viereesi herättämään sinut isoäänisesti. No ei tätä uhkausta varmaan tule toteutettua sillä eihän tässä ole kuin muutama vuosi niin veikkaan koko perheen nukkuvan hieman pidempään vapaa aamuina.

Aamupuntarilla on nyt sitten käyty ja olin positiivisesti yllättynyt sillä se olikin miinusmerkkinen, vaikka koko viikon itselläni on ollut jumittava olo ja liikunnatkin jäivät väliin. Aamupainoni 400 g viimeviikkoista pienempi eli 86,8 kg. Vielä olisi superdieettiä jäljellä 2 kokonaista viikkoa, mutta mielessä pyörii jo mahdollisesti siihen extraan osallistuminen.

Toisaalta en usko ohjeiden muuttuvan radikaalisti, mutta mukana on kumminkin foorumi ja tietynlainen tuki. Kun maksaa vielä vähän rahaakin niin ei kai sitä voi olla sitoutumatta päämäärätietoisesti eteenpäin. Ilmeisesti ensi viikolla alkavat extraan ilmoittautumiset. Mitäs mieltä porukka on jatketaanko extrassa vai jatketaanko jo saaduilla ohjeilla?

--->ja nyt aamukahville :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti