sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Aamuhölkkä

Taas olen kapinoinut fitfarmin ohjeita ja aamutreeninä menikin ihan ekaa kertaa hölkkä! Siis minä pallero, joka olen aina vihannut juoksua / hölkkää yli kaiken. Vihasin koulussakin jokasyksyisiä cooperin testejä ja niitä pyrin kaikilla mahdollisilla keinoilla kiertämään. Okei, askel ei kenties ollut lennokas, mutta hölkäksi se jo luokitellaan. Aamu oli kaunis ja kuulas ja 500 metrin alkukävely meni lämmittelystä ja siitä vaihdoin sitten kevyeen hölkkään. Päästyäni seuraavaan etappiin tuntui hyvältä ja ei hengästyttänyt joten päätin jatkaa. Seuraavan asettamani etapin kohdalla mietin jatkanko suorinta tietä kotiin vai vieläkö jaksan jatkaa lähikaupalle saakka. Päädyin jälkimmäiseen ratkaisuun :) Kaupalta kotiin oli vielä kilometri joten sinne saakka päästyäni tiesin jaksavani kotiin saakka. Hölkkäsin siis ensikertaa aikuisikäni aikana 3,5 kilometriä ja miten mahtavan fiiliksen siitä sain. Mahtavaa sunnuntaita, superdieettiä jäljellä vielä 2 viikkoa. Here I Come!

4 kommenttia:

 1. Vau :) Hieno suoritus!! Saat olla ylpea itsestasi!

  VastaaPoista
 2. Hei, hyvin vedetty! Lähde sinäkin 12 viikon juoksuohjelmaan mukaan. Kaurapuurobileet-blogin Nina Koo suostutteli minutkin mukaan. Eka viikko takana 5 km:n juoksuharjoitusta :) Olisi nyt vertaistukea tarjolla :)

  http://kuntoplus.fi/treeni/treeniohjelmat/10-kilometrin-juoksuohjelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, tuo vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta.:) Mites tuo ajanotto sujuu helpoiten. Tarkoitan onko teillä sekkarikello vai puhelimella ajanottoa, vai kello??

   Poista