perjantai 14. syyskuuta 2012

Voi minnuu...

Tällä viikolla olen ollut toivottoman laiska tapaus liikunnan suhteen. Ainoastaan tiistaina kävin zumbailemassa. Tänään siis edessä lenkki vielä illan päälle. Viikonlopun sääennusteet ovatkin sitten niin masentavia, että ihan hirvittää. Sataa,  sataa ropisee....blääh! että mitähän tässä liikunnan suhteen oikein kehittelis.

Kulunut viikko on kyllä ollut kaikkinensa niin takkuinen ja vähän fiiliksetkin jotenkin alakuloiset. Tiedä sitten mikä tämän aiheuttaa, mutta väsyttänyt on ainakin normaalia enemmän. Huomenna puntarille, koska lauantaina vietetään tankkauspäivää ja oma tankkaus nyt ei tule noudattamaan fitfarmin ohjeita, mutta eiköhän se elimistö saa tarvitsemansa herätyksen kuitenkin.

Huomenna jos lähtisi itseään piristämään ja kiertelis tuolla "maalikylillä" niin saattas tää mökkihöperyys piristyä iloksi.

Huomenna punnitaan, koska en varmaan jaksa sunnuntaina katella sitä plussatulosta ja noh luulen tämän viikon olevan jumitusta muutenkin. Vatsakaan ei ole toiminut alkuviikkojen kaltaisella tavalla.

Tästä nyt näytti tulevan sellainen vali vali kiti kiti postaus. Mutta hei, eiks jokaisella meistä oo niitä huonompiakin hetkiä :) ja huomennahan on uusi päivä....2 kommenttia:

 1. Tälläistä on ollut ilmassa täälläkin suunnalla.. mutta eikös me tästä reipastuta ja ensi viikko meneekin varmasti jo paljon paremmin! :)

  Miten/millä ajattelit "tankata"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No rehellinen tunnustus tässä on tehtävä. Vaihtoehtoja ovat ravintolatankkaus tai vastaavasti itse savustettu lohi lisukkeineen ja välipalaksi itse väsätyt paniinit :D että aika kaukana fitfarmin suosituksista.

   Poista