sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Superdieetin puoliväli ja painopäivitys

Hyvää aurinkoista päivää kaikille. Viikko on ollut taas kummasti muka niin kiireinen, ettei päivityksille ole löytynyt sopivaa hetkeä. Viikosta todettakoon, että osa siitä meni kotosalla hoivatessa lasta jolle tuli flunssa.

Viikko kolme...no siinähän se on mennyt mukaillen ohjeita, mutta ilman hurjia ylilyöntejä. Tällä lauseella tarkoitan siis sitä, että lipsumistakin on ollut, mutta kysymyksessä eivät ole olleet herkut tai karkit vaan ne samperin cashew pähkinät. Siispä jätän tästä lähtien pähkinät kauppaan ja otan välipalalla muuta. 
Oman mielipiteeni mukaisesti superdieetti ei ole kilpailu vaan alkuponnistus oikeiden elämäntapojen oppimiselle. Syö ja liiku oikein toimii punaisena lankana. Siispä en tuijota tai vertaa omia painontiputustuloksia muiden vastaaviin, sillä tahtihan on meillä jokaisella yksilöllinen. Toisten diettaajien blogeista saa kuitenkin hurjasti voimaa ja tsemppiä tähän omaan matkaansa. Monesti blogeista löytyy tarinoita jotka ovat kuin omasta päästä, mutta jotka eivät ole päätyneet kirjoitettuun muotoon. Lienemme siis ajatuksiltamme hyvinkin samanlaisia ainakin suhteessa tähän painonpudotukseen.

Lopuksi siis punnitustulokseen joka oli 87,2 kg eli miinusta viikontakaiseen 500g. Leppoisaa sunnuntaita ja tsemppiä tasapuolisesti meille kaikille uuteen elämäntapaan pyrkiville :)


1 kommentti: