maanantai 6. elokuuta 2012

Uusi viikko!

Työpäivän jälkeen kävin tunnin mittaisella reippaalla kävelylenkillä. Kummasti siellä piristyy myös mieli! Tänään tarjolla olikin vaihteeksi aurinkoa ja lämpöä viimeaikoina minua vainonneen ukkosen tilalla. Lähipäivinä pitäisi käydä hakemassa paketti lähimmästä Siwasta. Siellä odottelisi Omega kolmosta ja rasvanpolttajia. Niin taisin ostaa lisäksi jotain vihreä tee kapseleita. Kaikki keinot otetaan siis käyttöön tässä projektissa.

Päivän syömisiä ovat olleet aamulla keitelty kaurapuuro mehukeitolla ja raejuustolla tietenkin :) Töihin otin mukaan itse kyhäilemääni tonnikalasalaattia ja  banaanin. Välipalaksi rahkaa ja ananasta. Kotosalla tyydyin lautaselliseen hernekeittoa ja pariin real viipaleeseen, kinkkuleikkeeseen ja vähärasvaiseen sulatejuustoviipaleeseen. Kiloklubi näyttää lähes vihreitä pallukoita, mutta rasvaa saisi vielä hivenen nostaa. Päivää on vielä jäljellä ja jotain iltapalaa varmaan tulee kyhäiltyä kasaan.

Nyt sitten ollaan odottavalla mielellä, koska Superdieetistä tulee tarkempia ohjeita foorumille. Ompahan jotakin mitä odottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti