maanantai 20. elokuuta 2012

Superdieetti Day 1.

Päivän valjetessa aloitin superdieetin ensimmäisen päivän. Olen siis valinnut ryhmäkseni 20+ kiloa pudottavat. Ensimmäisenä kävin ottamassa tuoreet puntarilukemat, jotka olivat plussalla 100 grammaa viimeviikkoon, mutta sanoisin että tippaakaan ei harmita ja paljon huonomminkin olisi voinut mennä viimeviikkoisen huomioon ottaen. Eli lukema oli 89,7kg.

Edellisenä iltana olin valmistanut ja pakkaillut ruokia vähän ennakkoon, joten ei kun ensimmäisen ruokalajin eli aamiaisen kimppuun. Oli muuten vähän hankaluuksia saada se mahtumaan tuonne vatsaan, sen verran tukevaa tavaraa se oli :) Mutta nälkä loppui kyllä sillä seisauksella! Eikä sitä nälkää kyllä ole esiintynyt koko päivänä, eli luonnehtisin näin yhden kokonaisen päivän kokemuksella, että superdieetissä ei kyllä tarvitse nähdä nälkää.

Töistä kävelin kotiin ja sellaisen 45 minuutin aerobisen harjoitteen siis sain aikaiseksi. Sain muuten lainaan 3:n ja 5:n kilon käsipainot ja tuollaisen kätevän kokoontaitettavan vatsapenkin, liekkö oikea termi?! no kumminkin kotitreenit alkaa piakkoin ja ajattelin ekat 3 sarjaa tehdä tänään. Huomenna saattaa olla mahdotonta päästä treenailemaan aukatauluista johtuen, joten ke ja to on siis jälleen kotitreenin paikka ja sopii hyvin, koska loppuviikosta saadaan niskaan vettä ulkosalla. Viikonloppuna viimeistään sitten lisää kävelytreeniä tyhjään vatsaan. Ei se näin viikoilla tahdo onnistuakkaan työaikatauluista johtuen.

Mukavaa alkanutta superdieettiviikkoa! :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sitä aina tarvitaan :) ja samaa toivotellen Sinulle.

   Poista
 2. Vihdoin päästiin aloittamaan. Iltapalarahkan surautin just blenderissä kera mansikkamehukeiton. Oli ihan hyvää ja vatsa tosiaan on ollut täynnä koko päivän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein kohtalokkaan virheen ja luulin pystyväni syömään raejuustoa ja mehukeittoa yhdessä. Oli pahaa, joten piti vaihtaa rahkaan ja se maistui namilta :)

   Poista
 3. Tsemppiä! Minäkin liityin superdieettin ja toinen päivä alkanut ihan mallikelpoisesti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vielä ollaan ruodussa ja siinä pysytäänkin. *peukutus*

   Poista