sunnuntai 19. elokuuta 2012

Paluu kotikonnuille

Heipä hei, kesälomat on nyt kokonaisuudessaan pidetty ja seuraavaa loma pukkaakin vasta joulun tienoilla. Harmihan se sinänsä, että lomat loppuu. Positiivisena puolena otettakoon se, että kiusaukset vähenee ainakin huomattavasti, kun se normaali arki ja elämä astuu kuvioihin.

Lomasta sanottakoon, että se meni nopeasti ja mukavasti mökkeillen. Viikon aikana sain itseni jopa aamulenkille 3 aamuna. Yhdistin hölkkää ja kävelyä ja matkana n 5 km ja vaihtelevassa maastossa jossa löytyi niin nousuja kuin laskujakin. Keskimäärin aikaa meni 48-50 minuuttia. Toki kului niitä kaloreja sieniä etsiessä ja mustikkamaillakin. Toki sitä syömäpuolta tuli väliin reippaasti herkkuosastolta. Ei vaan voinut olla paistamatta makkaraa tunnelmallisessa kodassa tai mussuttamatta karkkia piiitkällä automatkalla. Pääpiirteittäin kuitenkin pyrin noudattamaan kohtuullista kalorimäärää. Iltasella ennen nukkumaanmenoa tuli lueskeltua hyvää pokkaria ja jos olette lukemisesta innostuneita ja kiinnostuneita suosittelen hankkimaan tämän kirjan. Koukuttuminen on taattu :) Vanha juttuhan tuo jo varmaan monelle on ja onhan siitä jo elokuvaversiokin tehty. Mutta eihän elokuva koskaan ole kirjan veroinen. Hmm...täytynee seuraavaksi havitella sarjan kahta seuraavaa osaa :)

Alkuperäisestä suunnitelmastani poiketen päivitänkin huomenna aloituspainoni, koska huomennahan alkaa superdieetti. Hieman haastavaa on ollut tässä päivässä saada hommattua tarvittavia asioita ja ihan kaikkia ei vielä löydy. Esimerkiksi latausjuoma on hankkimatta, mutta hei, i'm gettin there. Josko huomenna sais töiden jälkeen aikaiseksi kurkata marketin valikoimaa. Mitäs mietteitä muilla superdieettiläisillä on julkaistusta ohjelmasta?

Tässä olen siis innokkaana lueskellut superdieetin ohjeita ja ruokavalio on kyllä tiukka, mutta mitäpä muuta voisi olettaakaan. Liikuntakalenteri on tällä iltaa vielä työnalla. Siis ihan sellainen vanhankansan perinteinen suunnitelma keltaisine postit lappuineen, että muistan mitä kunakin päivänä tulisi muistaa tehdä. Lahopäät kuten minä sellaisen auttamatta tarvitsevat.

Kuntosalivuorohakemus on muuten pantu vetämään, josko sieltä 2 viikon kuluessa saisi päätöksiäkin. Zumba alkaa syyskuun alussa ja tiistai-illat on sitten pyhitetty sille (Jeee!!!) Lenkkeilyhommat onkin jo saatu rullaamaan tai siis enemmältikin ovat vielä reipasta kävelyä. Tänä aamuna palasin ruotuun ja kävin hölkkä / kävelylenkillä 3.3km + reipas pyöräily 4 km päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti