perjantai 31. elokuuta 2012

Still alive and kicking. Superdieetti jatkuu Day 12

Hupsista, kuulumisia on nyt unohtunut kirjoitella. Otan siis härkää sarvista ja postaan hieman mitä superdieettiläisen elämään kuuluu.

Ensinnäkin ruokarytmissä on pysytty ja edelleen mussuteltu kalaa, kanaa ja massoittain vihreitä. Alkaa olla jo kova ikävä noihin muihin kasviksiin ja toki sitä väriäkin tässä jo lautaselleen kaipailee, mausta puhumattakaan. Näyttää muuten siltä, että ens viikolla ei vieläkään tule vihreisiin mitään vaihtelua. Olen pettynyt! mutta ilmeisesti se nyt vaan on niin, että vihreissä on vähiten hiilihydraatteja. Toinen asia on, että vaikka rahka maistuu, alan olla aika yök vaiheessa suhteessa leseisiin. En ole itseäni pitänyt minkään syömisen suhteen ronkelina (ja näillä mitoitta ei silminnähden ole kieltäydytty mistään), mutta ne leseet vaan tuntuu jäävän suuhun pyörimään.

Retkahdusta kuluneella viikolla on sattunut, sillä mussuttelin suolapähkinöitä eräänä iltana aivan huomaamatta. Toki siitä sitten kunnon morkkikset kehittelin. Jos nyt niitä positiivisia asioita listaan, niin tuo ainakin tuolla lesemäärällä vatsa toimii ! Lisäksi kuluneena viikkona on ihasteltu alkusyksyä. No eipä aikaakaan viikko 2 on eletty ja toivottavasti se näkyy miinuslukemana puntarilla.Pururadalla ja asfalttitaipaleella :)


1 kommentti:

  1. Mua eivät leseet ole 1. SD-viikon kamalien testiannoksien jälkeen ahdistaneet, kun opin sekoittamaan aamupalaleseet smoothieen ja iltapalaleseet mehukeittoon (yleensä söin iltapalalla valkuaisia ja raejuustoa). Mehukeiton kanssa ne leseet ovat jopa aika hyviä :D

    VastaaPoista