lauantai 25. elokuuta 2012

Superdieetti edistyy Day 6.

Aamuaerobinen suoritettu kauniissa, mutta jo syksyisen tuntuisessa säässä. Lämpöasteita +8 celsiusta, lähes tuuletonta. Keltaisia lehtiä näkee jo runsaasti ja osa on löytänyt tiensä jo maahan. Matkaa taitoin 7 km 450 m ja aikaa tuohon meni 1 h 12 min. Keskivauhti 9min 43 s. Askelia: 9291, 128 /min. Kulutus: 390kCal.

Minulla ei ole sykemittaria, mutta taivalsin niin, että tunne oli tasasykkeen olemassaolosta. Mentiin siis mutu tuntumalla. Ehkä voisin pukilta toivoa bluetooth sykelähetintä jouluna, niin saisi tuota tilastointia vielä monipuolisemmaksi. Käytössä on siis kännykässä oleva Sportstracker josta olen kyllä kovasti pitänyt. Helppo ja kätevä käyttää ja mukavasti saa informaatiota suorituksen jälkeen, koska tekee kaikista suoritteista päiväkirjan.

Eilen tein lihastreenin ja 30 minuutin kävelylenkin illalla. Eilen oli vähän huono olo  (pyörrytti ja oksetti ) ja meinas takareisi krampata. Pitänee tarkistaa suolan määrä. Luulen, että sillä on osansa huonossa olossa. Verenpaineet saattoivat olla alhaiset ja tuo kramppikin niin sopivasti sopisi kuvaan. Tänään fiilis on jo eri luokkaa. :)
Nyt aamupäiväsaunaan rentoutumaan. Mukavaa viikonloppua, huomenna punnitaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti