sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Blogitauko ja tapahtuneita asioita

Lyhyesti asioita menneeltä ajanjaksolta:

En ole painoa saanut alemmaksi, vaan edelleen ollaan samoissa lukemissa. Mutta pääasia, ettei menetetyt kymmenen kiloa ole tulleet takaisin vyötärölle :) Mutta siis itsehän en ole tähän saamattomuuteeni lainkaan tyytyväinen!

Kesän tavoitteita on liikkua enemmän, juoksun kehittäminen ja ihan perus hyötyliikunnan lisäys. Kesä tuli sitten ihan mielettömällä vauhdilla vai pitäisikö sanoa kuumuudella ja töissä oleminen on ollut harvinaisen epämieluisaa koska siellä ei ole viilentävää ilmastointia. Viimeviikolla sisälämmöt näytti +25 astetta koko ajan. Mutta tää kesä on niin lyhyt, että ei sitä auta jäädä itkemään. Mukavaa kun ehtisi itse vähän sitä aurinkoa palvomaan vielä. Omaan lomaan on vielä kuukausi, joten toivon ettei nämä kelit jää tähän :)Hetkinen sitten kävin sellaisen ihmisen luennolla, joka työkseen tekee ihmisille esim.pukeutumisneuvojan töitä. Itselleni sentään selvisi oma vartalotyyppi ja se millaisia vaatteita tähän vartaloon kannattaisi vetää päälle. Kun itse ajattelee olevansa omena on mieluisaa kuulla olevansa vartalo X eli tiimalasi. Omassa vartalossani tosin jalkojen pituus jää 4 cm vaateteollisuuden olettamuksesta, mutta muutoin rinnanympärys ja lantio ovat samoissa lukemissa ja minulta löytyy selkeä vyötärö. Mietittiin myös pukeutumisen värimaailmoja joista minulla jo selkeä käsitys olikin. Useampi vuosi sitten olen nimittäin värianalyysissä käynyt ja sen perusteella olen selvä syksy, joten sekä tyylillisesti ja värillisesti minun pitäisi nyt helpommin käsittää millainen on hyvä pukeutumistyyli juuri minulle. Kuulostaako liian helpolta ollakseen totta?! Tämmöiset jutut on kyllä ihan mukavia ja juuri sellaista naisten omaa asiaa jota me väliin tarvitaan arjen keskelle. Voin suositella muillekin.:) 

Jos klikkaatte tuota naista saatatte ehkä onnistuneen linkityksen avulla kurkistamaan niitä x vartalon peruspukeutumisen sääntöjä.  Joukosta löydätte myös muiden perusvartalotyyppien tietoja. Tosin näissähän ei koskaan ole otettu huomioon, että henkilö A saattaa olla ylhäältä Y ja Alhaalta A ;) 
Joko te tiedätte oman vartalotyyppinne?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti