perjantai 28. kesäkuuta 2013

Päivät 4 ja 5

Eilinen ukonilma pelotti sen verta, että oli turvallisempaa vetää pistokkeet seinistä ja olla tarttumatta muuhun kuin peitonreunaan. Postausta en siis kyennyt tekemään, mutta siis hyökkäyspäivät alkaa olla viimeistä vaille ja pian saan ottaa kasvista mukaan. Mukavan tervetullutta kyllä ja mukavaa siirtyä cruisailuvaiheeseen, jolla ollaankin pitkä tovi.

Eilen kotona ja tänään töissä eväänä paistettya broilerifilettä, katkiksia, sipulia ja herkkusieniä. Rahkaa, luonnonjugurttia ja kauraleseitä.
Täytyy tänään varmaan tehdä muheva kalkkunamunakas jolla loppuilta jaksellaan. Tunnustus, että dukanissa suositaan päivittäistä 20 min kävelyä, jota korvaamaan olen tyytynyt työmatkaan jonka taitan pyörällä.

Tänään oli viimeinen työpäivä, joten loman alkaessa lienee syytä ihan kävellä kuten ohje neuvoo, kun ei tuota töihinlähtöäkään ole seuraavaan kuukauteen. Alun rivakan painonputoamisen  jälkeen alkaa olla merkkejä tasoittumisesta, eli nesteiden sijaan sitä läskiä aloitetaan sulattelemaan.  Vointi ollut hyvä, ei heikotusta, päänsärkyä tai hillitöntä nälkää. Kaksi ensimmäistä päivää maha ilmoittu kunnon murinoilla nälästä, mutta se on nyt vaimennut.

Mukavaa perjantainta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti