perjantai 1. helmikuuta 2013

Päivä haistellen kevään muotivirtauksia.

Oi joi, jalat huutaa nyt justiinsa hoosiannaa! Päivä vierähti omassa seurassa vaatekauppoja kierrellen ja kävin hakemassa kevätinspiraatiota pukeutumiseen. Kevät on vaatekaupoissa pikkuhiljaa käynnistymässä ja tosiaan kun omaa kuontaloa piti jälleen kerran käydä kynityttämässä jäi kauppojen kiertelyyn vielä runsaasti aikaa.

Jos kauppoja on uskominen, ensi kesänä iloitellaan väreillä. Koralli jatkaa edelleen kulkuaan ja hempeät pastellinsävyt näyttävät myös rantautuneen. Pitsi näyttää siirtyneen kevätvaatteisiin myös. Takkilinja on näimmä bleseriä ja bikeria. Kiilakorkolenkkarit ja perinteiset korkkarit ovat myös osa kevään kenkämuotia.

No mitään kevätuutta en ostanut itselleni vaan lindexin ale-rekistä löysin kivan puuvillaisen paitapuseron jossa on minun makuuni vähän jujuakin. Yleensä inhoan paitapuseroita niiden jäykän kankaan vuoksi, mutta tämä oli käteen mukavan pehmeää. Prismasta taas löysin ihan arkikäyttöön sopivan käsilaukun, joka oli myös alehintainen. Pikkumiehelle päivittelin vähän perusvaatetta. Mukaan tarttui HM:ltä pari teepparia, farkut, boxereita, pitkähihainen ja pipo.
Jahka lisäinspis iskee, kuvasaastetta uudesta paidasta päällä tulossa :) Mukavaa alkavaa viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti