keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ilouutisia rillipöllöille

Kaikki rillipöllöt kuulolle. Lenswayllä on 14.2.2013 saakka kaikista silmälaseista siis myös monitehoista alennusta -50 prosenttia (50%). Itsehän tilasin viimeksi keväällä uudet kakkulat, joihin olen ollut tosi tyytyväinen. Palvelu kyseisessä paikassa on ollut moitteetonta ja tilattu tuote ainakin omalla kohdalla vastasi odotuksia. Tuotteeni myös toimitettiin suoraan postilaatikkoon erittäin nopsasti.

Lenswayltä tilattaviin linsseihin kuuluu aina heijastamattomuus sekä kovapinnoite. Linsseissä on myös vettä hylkivä pinta. Lasit tulevat kovakantisessa lasikotelossa puhdistusaineen ja liinan kera. Firma tarjoaa myös tuotteistaan tyytyväisyystakuun eli  vaikka sinusta tuntuu, että teet riskiostosta näkemättä laseja on sinulla aina mahdollisuus palauttaa tuote.

Tarvitset luonnollisesti lasimääräyksen ja mieluusti tietysti tuoreen / voimassa olevan. Nettisivuilla voi näppäistä nettikameran avulla itsestään kuvan, jolle voi mallailla eri kehysmalleja. Kyllä siinä yksi ilta menee laseja kokeillessa. Omat lasini ovat postissa matkalla luokseni. Paljastetaanpa tähän alle ensin ne edeltäneet tilatut lasit ja alempana ne uudet joita vielä odottelen saapuvaksi.
Mukavaa keskiviikkoa :)

PS. 
Kerroinko jo, että uusimmat lasit toimituskuluineen tulivat alennuksen jälkeen maksamaan 27,50 euroa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti