lauantai 26. tammikuuta 2013

Lauantaiaamu

Heräsin lauantaiaamuna 6.20. Mukavaa, kun ei ole kiirettä ja lähtöpakkoa näin viikonloppuaamuina. ja näinkin varhainen herääminen ei pääse harmittamaan. Perinteinen viikonloppuaamu sujuu alkuunsa sängyllä pötkotellen josta sitten suunnataan kahvinkeittoon.  Kun kahvi on valmista nautiskelen kupillisen ja samalla lueskelen suosikkiblogejani.

Kun tämä kiireetön aamuhetki oli vietetty ja jälkikasvu ruokittu, suuntasin kävelylenkille. Seuranani huurteiset puut ja pari koiranulkoiluttajaa. Talviaamuissa ja kävelylenkillä koetuista asioista parasta on lumen ja jään muovaama maisema. Omakotitalon piipusta nouseva savu ja sen savun tuoksu. Pakkasta aamulla oli noin -8 celsiusta eli mitä mainioin ulkoilusää.

Aamulenkin jälkeen koukkasin kotoa hakemaan lapseni ja lähdimme vielä ulkoilemaan yhdessä ja kävimme laskemassa mäkeä ja kävelin vielä extralenkin rattikelkassa istunutta poikaa vetäen. Ulkoilun päätteeksi oli varsin mukava palata kotiin lämpimään saunaan.

Lounas on nyt nautittu ja sen painikkeeksi juotu kupponen kuumaa. Seuraavaksi suuntaan nukuttamaan lapsukaiseni ja saatan ehkä itsekin ottaa pienet päiväunet. Illemmalla suuntaamme täydentämään perheen ruokavarastoja.

Ei siis hassumpi lauantai :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti