tiistai 29. tammikuuta 2013

Painopäivitys

Joulun jälkeistä kilojen hävitystä on tässä tehty nelisen viikkoa. Vielä on hitunen matkaa siihen mihin alimmillaan ennen joulua pääsin. Onneksi tuo joulunaika on vaan kerran vuodessa :) sillä tämmöinen jojottelu ei todellakaan ole hyvä juttu ja pitää oppia olemaan tekemättä syöntiövereitä edes jouluna. Paino siis nyt 86,5 kg. Hitaasti mutta varmasti se on tullut alemmas ja nyt meneillään hyvä tsemppi. :)

Seuraava painon päivittely onkin sitten jo helmikuussa! Omassa mielessäni talven selkä on taitettu kun tammikuu on saatu päätökseen ja nyt ollaan jo hyvinkin voiton puolella. Päivän jatkumisen huomaa jo selkeästi, mahtavaa kun töistä lähtiessä ei ole pilkkosen pimeää. Tuskin tässä malttaa odotella niitä auringon kultaamia keväthankia. Liikuntaakin on tullut harrastettua ihan mukavasti. Viikonloppuna siis tunnin mittaiset kävelylenkit molempina päivinä, eilen 3,5 km:n kävely auraamattomilla pyöräteillä ja tänään edessä tunnin mittainen zumbatunti.

Syömisten suhteenkin on menty oikein hienosti. Ateriatymi on ollut kohdillaan ja annoskoot ovat pysyneet hanskassa. Viikon aikana olen syönyt n 1,5 dl jäätelöä kotosalla  ja  yhden suhkaakonvehdin, joka oli työkaverin lomatuliaisia.  Kieltäydyin kakusta ja muista herkuista muutoin työpaikan kahvihuoneessa, vaikka yhtä sun toista olisi ollut tarjolla. Hyvä minä \o/.

Lisätään videolinkki tähän loppuun talvisesta Oulusta.

 Talvenselkä taittuu Oulujoella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti