tiistai 19. helmikuuta 2013

Mukana buzzaamassa Möllerin Omega-3 pikkukalat tuotetta

Toimin siis buzzadorina ja minulla on mahdollisuus tutustua erilaisiin tuotteisiin aika ajoin sekä myös kertoa niistä ystävilleni kasvotuksen tai sosiaalisessa mediassa. Riippuen kampanjasta saan toisinaan myös ystävilleni jaettua osan saamistani tuotteista ja he tahollaan pääsevät niitä testaamaan ja kertomaan rehellisen mielipiteensä.

Uusimmassa kampanjassa pääsin testaamaan Möllerin Omega-3 pikkukalat tuotetta. Tämä sattuikin juuri sopivaan saumaan, sillä omat kalaöljykapselit ovat loppumassa ja pirpanan D-vitamiinitkin olisivat piakkoin vaatineet täydennystä. Odotan mielenkiinnolla näitä, koska itse tosiaan olen tottunut omegani nauttimaan kapselimuotoisena joita ei kyllä tule sen enempiä makusteltua.





Omega 3-pikkukalat sisältävät lähtökohtaisesti näitä asioita:

Sisältää elintärkeitä Omega-3-rasvahappoja
(DHA+EPA) ja D3-vitamiinia.
• Sopii koko perheelle.
• Hedelmänmakuinen.
• Pehmeän purtava ja helppo niellä.
• Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita.
• Ei sisällä säilöntäaineita.
• Sisältää ksylitolia ja sorbitolia.



Mielenkiintoinen uutuus siis tulossa, jääkääpä kuulolle niin testattuani kerron niistä lisää ja toki oman mielipiteeni tuotteesta.
Mikäli olet kiinnostunut tarkemmasta tuoteinfosta vieraile ihmeessä osoitteessa www.moller.fi
Sivuilla on myös mahdollisuus osallistua juhlavuoden arvontoihin, sillä Möller täyttää jo kunnioitettavat 85 vuotta. Arpaonnea suosineilla on mahdollisuus voittaa Jopo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti