sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Raporttia pikkukaloista

Noin viikon ajan on tässä näitä Möllerin pikkukaloja maisteltu ja tosiaan onhan kyseisestä tuotteesta tullut jo jotain kerrottavaa ja jaettavaa myös muille. Ensinnäkin oma mielikuvani ennenkuin edes kyseistä tuotetta näin oli se, että ne olisivat jotensakin pureskeltavia. Miten väärässä olinkaan, koska tässähän on selvästi on tuotteen ulkoiset ominaisuudet hyvinkin yhdistelty kalojen ominaisuuksiin. :)

Tuote on siis yksittäisesti pakattu tuollaisiin läpipainopakkauksiin. Tuote itsessään on pinnaltaan liukas ja osin kiinni pakkauksessa, joten aivan siististi se irroittaminen ei käy ja osa tuotteesta jää auttamatta folioon kiinni. Väriltään tuote on pirteän oranssi. Kalan muotoa se ei mielestäni kyllä muistuta, mutta ymmärrettävää ettei tuon tyyppisestä massasta mitään täsmällistä muotoa varmaan saakaan aikaiseksi. Suutuntuma on pehmeä ja hieman silikonimainen. Maultaan hedelmäinen muistuttaen suuresti hedelmänallekarkkia. Näin aikuisen näkökulmasta sanoisin, että ihan miellyttävä tapa nauttia kalanmaksaöljyä kumminkin, koska tässä tuotteessa en ole havainnut suuhun nousevaa maksamaista jälkimakua.  Plussaa myös siitä, että makeutusaineena on ksylitolia ja sorbitolia eikä esimerkiksi fruktoosia (hampaat kiittää). Miinusta antaisin pakkauksesta itsestään, koska mielestäni se tuottaa turhaan jätettä verraten esimerkiksi tablettipurkkiin. Tuotepakkauksessa olisi hyvä olla kierrätysohje esim. pakkaus kartonkiin ja läpipainopakkaus sekajätteeseen. Käsittääkseni lääkeaineiden (joihin tämä luetaan?) pakkauksia ei voi laittaa metallijätteeseen kuten kotifolion voi laittaa.

Loppuun vielä kuvallista informaatiota kyseisestä tuotteesta :)


ja lisää informaatiota edelleen valmistajan kotisivuille http://www.moller.fi/index.aspx

1 kommentti:

  1. YMPÄRISUUNNITELMA SINGLEILLE, SYRILLE JA HERPEILLE, Hv / Aids 5 vuotta sitten minulla oli syyliä, minua hoidettiin nesteellä, jota levitettiin syyliin, jotka jatkoivat kasvua ja leviämistä ... Seuraavat 2 lääkäriä tekivät laserleikkauksen niiden poistamiseksi. Vuosi leikkauksen jälkeen he kasvoivat takaisin lähelle paikkaa, missä ensimmäiset olivat, joten minulle lopulta kerrottiin, että se oli SHINGLE. Minulla on ollut se hyvin kauan, sain sen huijattavalta poikaystäväni kädeltä ja sain selville, että hän oli myös saanut tartunnan ja lopetin välisen suhteen. Syylät olivat niin hämmentyneitä, koska ne alkoivat levitä kaikkialle. Olen käsitellyt näitä asioita hyvin kauan. Viimeinen hoito, jonka otin, oli noin 2 vuotta sitten, ja hain luonnollista hoitoa Dr.JAMESin yrttilääkkeeltä, viikko hoidon levittämisen jälkeen kaikki syylät olivat poissa. Nyt on 2 vuotta ja muutama kuukausi, minulla ei ole yhtäkään syyliä tai mitään SHINGLE-oireita. wow "" se on hienoa, tohtori JAMES on vihdoin parantanut minut. Jokainen, joka asuu SHINGLESin kanssa, ottaa yhteyttä Dr.JAMESiin luonnollisiin hoitoihin. Tätä kasviperäistä lääkettä on helppo juoda ilman sivuvaikutuksia. Dr.James on parantanut sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, skitsofrenia, keuhkosyöpä, rintasyöpä, kolo-peräsuolisyöpä, verisyöpä, eturauhassyöpä, epilepsia Dupuytrenin tauti, keliakia, Creutzfeldt – Jakobin tauti, aivojen amyloidiangiopatia, ataksia, niveltulehdus, Amyotrofinen lateraaliskleroosi, fibromyalgia, fluorokinolonimyrkyllisyys
    Oireyhtymä Fibrodysplasia Ossificans ProgresS skleroosi, kohtaukset, Alzheimerin tauti, lisämunuaiskuoren karsinooma Astma, allergiset sairaudet, Copd, glaukooma, kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet. , Verenpainetauti, Lymen tauti, verisyöpä, aivosyöpä, rintasyöpä, keuhkosyöpä, munuaissyöpä, HIV / aids, herpesvirus, hepatiitti B, maksatulehdus, diabetes, fibroosi. Ota yhteyttä tohtori Jmaesiin, joka paransi minut sähköpostitse [drjamesherbalmix@gmail.com]. .

    VastaaPoista