keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Painopäivitys

Pallon pienennysprojekti etenee. Jumivaiheen jälkeen on paino tipahtanut taas pikkasen alaspäin. Nyt ollaan 600 g päässä siitä mihin marraskuussa päästiin. Läskiä on siis niin paljon helpompi hankkia kuin päästä siitä eroon. :)

En ole kiloklubiin merkkaillut muuta kuin liikunnat ja syöntipuoli on sitten hoidettu niin, että herkut on jääneet syömättä ja ruoka on ollut ihan samaa mitä muukin perhe syö. Toistaiseksi toimii, vaikka ei paino kerralla isosti humpsahtele alaspäin. Riippuen viikosta se on vaihdellut -300-500g välillä, joka sekin on ihan mukava ja maltillinen tahti.

Lomaan on vielä muutama viikko aikaa, sillä lomailen pääsiäisen aikaan. Mitään erikoisia suunnitelmia ei ole, mutta tarviiko lomalle ollakaan. Kevät kai se on vaikka tänään lunta satoi tuulen kera vaakatasossa ja täällä moottoritiellä pelti rytisi olan takaa ylittäen uutiskynnyksen. Kevät on kyllä kesän ohella yksi lempparivuodenajoista, mutta toki parasta keväässä on aurinko ja sulava lumi, ei nämä myrskyt.


http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/video-kolaroituja-autoja-sikin-sokin-pohjantiella/623483/?utm_source=article_details_page&utm_medium=attachment_bottom&utm_campaign=article_attachments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti