torstai 14. helmikuuta 2013

Jumittaa...

Parisen viikkoa paino on tökötellyt lähes samoissa lukemissa. Liikuttu on hyvin ja pallukat saatu vihreiksi. Syöty sopivasti ja herkuitta. Lukuunottamatta tämänpäiväistä puolikasta ystävänpäiväleivosta. Vatsakaan ei oikein tahdo tehdä yhteistyötä. Töissä on kiirettä ja iltaisin väsyttää...tätä negatiivisisuuden listaa voisin tällä hetkellä hyvinkin helposti jatkaa, mutta jätettäköön tähän.

Mikäli ensiviikolla paino jumii edelleen otetaan tehokuuri ja superdieetin 1 viikon ohjeet käyttöön. Sillä se paino tippuu varmasti. Tällä hetkellä olen siis syönyt normaalia kotiruokaa, toki kevennetysti.

Olenkohan muuten muistanut mainita, että olen myös buzzador, tosin melko tuore sellainen koska vasta yhdestä tuotteesta olen buzzannut. Nyt on kaksi kampanjaa vetämässä, katsokaan suosiiko onni ja saan osallistua buzzaukseen. Testissä olisi d-vitamiini ja kalanmaksaöljytabletteja sekä ihonhoitotuotteita.
Mikäli buzzaaminen on outo käsite, lue lisää täältä.2 kommenttia:

 1. Muistathan, että itse stressi saa painon pysymään samassa luvussa tai jopa nousemaan ja se myös syö lihasta eli vaikutta katabolisesti kehoon? :) Eli älä stressaa, kyllä se paino jossain vaiheessa rupeaa tippumaan ja mikäli olet salilla ollut/tehnyt kotitreeniä niin on voinut käydä myös niin, että rasva on palanut ja lihasta tullut tilalle. Ja lihashan painaa rasvaa enemmän eli olet kiinteytynyt ja se ei näy vaa'alla vaan kuvissa ja mitoissa :)

  Tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta :) Stressihän se taitaa vaivata, mutta kyllä nämä läskit ennenpitkää liukenevat. Voi minua, se kuuluisa maltti toisinaan on ihan hukassa.

   Poista