lauantai 13. lokakuuta 2012

Ylämäkiä, alamäkiä ja tasanteita.

SD:n loppumisesta alkaa olla se parisen viikkoa aikaa. Ruokavalio on muuttunut rennommaksi joka näkyi luonnollisesti pienenä plussatuloksena (200g)mutta ei kai tuota vielä lihomiseksi voi sanoa?! Tämä taitaa olla se tasannevaihe jossa ois periaatteessa helppo vaan retkahtaa ja lopettaa miettimästä syömisiään. Mutta onneksi järjenääni huutelee, että tähän ei vielä parane tyytyä. Mutta nyt ymmärtää sen fiiliksen kun se paino vaan tököttää samassa ja tuntuu ettei mikään etene haluttuun suuntaan. Tätä painotaistoa käydään enemmän korvienvälissä kuin fyysisen rasituksen kautta. Onkohan muilla samanlaisia mietteitä oman matkansa varrella?
7 kommenttia:

 1. 200g voi johtua ihan mistä vaan kuten ruoan määrästä vatsassa, veden juomisesta jne. joten voit hyvin sanoa, että painosi on pysynyt samassa mikä on mielestäni erinomainen juttu, kovin tiukan dieetin lopettamisen jälkeen on meinaan aina se vaara, että repsahtaa!

  Sinulle ei ole näin käynyt :) Nyt vain uutta suunnitelmaa kehiin, miten tästä eteenpäin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä pitäisi ajatella, vaan kummasti se kiire tuntuu jostain tulevan, vaikka onhan tässä oikeasti loppuelämä aikaa :) Niin suunnitelmissa edelleen vältellä riisiä, perunaa ja pastaakin, vaikka en ihan ehdottomuuteen menekään. Mukana kaikki kasviset, vähärasvainen liha, kala...noilla sitä pitäisi kaiketi painon tippua :)

   Poista
 2. Moi!

  Kiva, että löysin blogisi. Ollaan aloitettu aika samoista lukemista, tosin sä oot saanut paljon enemmän tiputettua painoa kun meikäläinen. Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ja tervetuloa. Osallistuiko itse superdieettiin vai pyritkä tiputtamaan painoasi muilla tavoilla?

   Poista
  2. Mä pudotan ihan vähentämällä herkkuja ja lisäämällä liikuntaa. 2011 keväällä laihdutin GFG:n avulla 10 kiloa nopeaan tahtiin, ja ne tuli sitten korkojen kera takaisin. Nyt voisi siis puhua enemmän elämäntaparemontista kun laihdutuskuurista. Tsemppiä sulle kovasti!

   Poista
 3. Moikkaaaa! Otatko yhteyttä pikaisesti. Olet voittanut lahjakortin! :))) ONNEA!

  raparperisydan@gmail.com. Laitatko sähköpostiin nimesi ja sähköpostiosoitteesi jonne lahjakortin saa toimitaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho onko tää tottakaan!!! :) Mä en KOSKAAN voita mitään, mutta hei eikös tää tarkoita, että kipinkapin veikkaamaan!!! :)

   Poista