tiistai 23. lokakuuta 2012

Blogin sisältö ja muutos

Niin se, elämäntapaprojekti etenee, mutta nyt se on osa päivittäistä elämää kaiken muun elämän ja tapahtumien joukossa. Olen huomannut, että nyt kun en ole enää mukana ohjatussa dieetissä tämä muutosprojektini solahtaa osaksi muuta ja on pieni, mutta tokikin edelleen tärkeä osa minua.

Niille, jotka toivovat minun kirjoittavan vain näistä asioista tuotan nyt siis pettymyksen. Toisaalta, on mukava höpöttää vähän muustakin kuin vihreiden vihannesten määrästä ja liikunnallisista ansioista.  Elämäntapa ainakin minulle tarkoittaa, että jokin osa tai asia on osanen suurempaa kokonaisuutta  ja kun kaikki on balanssissa yksilöllä menee hyvin. En koe suurta tarvetta korostaa vain yhtä ainokaista osa-aluetta siis.

Jatkossa pyrin edelleen viikoittaiseen painon julkaisuun, koska sen dokumentointi on itselleni tärkeää. Jahka aika tästä etenee...mahdollisesti jotain yhteenvetopostauksiakin tulen varmaan tekemään. Niiden avulla saan lisäpontta jatkaa eteenpäin.  Mutta jatkossa keskitytään itselleni muutoinkin sydäntä lämmittäviin aiheisiin, kuten vaikkapa vaatteet :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti