keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Mitä minulle kuuluu?

Tällä hetkellä menee mukavasti. Tässä Dukania noudattaessa on tullut muutama huomio tehtyä omassa kehossaan. Ensimmäisenä nälkä tai oikeammin sen puute. Juttaillessani ensimmäisenä viikkona vaivasi ähky ja siitä eteenpäin jatkuva nälkä. No tässä dieetissä ei ainakaan vielä sitä tunnetta ole tullut. Oikeastaan outoa, että se nälkä ei vaivaa kuin aamulla, kun edeltäneestä aterioinnista on useita tunteja / pitkä väli. Päiväsaikaan ei mahan murinat vaivaa ja ei tarvi ajatella ruokaa. Syön siis säännöllisesti ja noudatan nyt cruisaillessa 1/1 päiviä eli yksi proteiinipitonen päivä ja sen perään proteiinit höystettynä kasviksilla.

Toinen asia mihin kiinnitin huomiota ensimmäisenä viikkoa: silmien kuivuminen. Sellaiseen en ole koskaan kiinnittänyt huomiota ja no perusterve olen ja minulla ei mitään allergiaa tai oireiluakaan ole millekään asialle ollut. Jotensakin outoa herätä aamulla siihen, että silmiä kuivaa ja tulee miettineeksi nukuinko silmät auki :) Saattaahan tuo jostakin hormonimyrskystä johtua, mutta en tiedä jotenkin sen nyt tähän yhdistin.

Ruokavaliossa suositellaan raejuustoa, joka on itselleni ollut vähän hankala syötävä. No eipä ole enää, kun vaihdoin Kesoon. Ei oo rasvattomin vaihtoehto, mutta sen verran annan perään. Mitenkähän herkkuhimo herää henkiin kun kuun asento on oikea ja on naistenpäivien aika? Tunnetusti niihin aikoihin voisin yleensä syödä herkkuja jatkuvasti :/ nähtäväksi jää. Paino näyttää nyt muuten olevan 3,5 kg alempana lähtöpainosta...onkohan tahti liian kiivas?

Nyt saunaan ja nukkumaan, huomenna sitten saadaankin ensimmäinen remonttiarvio kylpyhuoneesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti