keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kuplapallon harharetket

Olin koko viime viikon reissussa ja siis kesälomalla. Tulipahan tehtyä kunnon Kainuunkierros. :) Änkkäripuistossa tuli käytyä vielä loppuhuipennuksena. Hotelliöitä ja runsaita aamiaispuffetteja. No mitäs luulette, istuiko Mr Dukan olkapäälläni supattaen korvaani? Voin sanoa, että eipä tullut kuunneltua jos siinä olkapäällä istuikin. Ei nyt mitään jättiovereitäkään luojalle kiitos. Vaaka näytti 1 kg plussaa maanantaina, eli sen verran on kiinniotettavaa tässä kunnes jatketaan.  Pari päivää on mennyt silkasti proteiinilla, tänään otan mukaan vähän vihreetäosastoa. En siis aloita uudelleen 6 päivän protskuputkea.

Seuraavaan reissuun on sitten aikaa reilu kolmisen viikkoa. Hyvin ennättää vähän pudotella sitä ennen.
Mahtavuutta muuten sekin, että vihdoin oli lähisittarikin hyllyssä Skyriä. Oikein uutuusmainonnalla varustaen. Loma jatkuu vielä 1,5 viikon ajan ja sitten hetkeksi työmaalle ennen elokuun pyrähdystä.
Mitens teillä muilla menee? :)

3 kommenttia:

 1. Täällä menee hienosti. Olen kovin kiitollinen sun blogista, mikä tutustutti mut Dukaniin alunperin ja innosti aloittamaan. Nyt on jo lähtenyt 4 kg ja lisää miinuksia ropisee tulevaisuudessakin.

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, vaikka itselläni pientä takapakkia ei luovuteta :)

  VastaaPoista
 3. YMPÄRISUUNNITELMA SINGLEILLE, SYRILLE JA HERPEILLE, Hv / Aids 5 vuotta sitten minulla oli syyliä, minua hoidettiin nesteellä, jota levitettiin syyliin, jotka jatkoivat kasvua ja leviämistä ... Seuraavat 2 lääkäriä tekivät laserleikkauksen niiden poistamiseksi. Vuosi leikkauksen jälkeen he kasvoivat takaisin lähelle paikkaa, missä ensimmäiset olivat, joten minulle lopulta kerrottiin, että se oli SHINGLE. Minulla on ollut se hyvin kauan, sain sen huijattavalta poikaystäväni kädeltä ja sain selville, että hän oli myös saanut tartunnan ja lopetin välisen suhteen. Syylät olivat niin hämmentyneitä, koska ne alkoivat levitä kaikkialle. Olen käsitellyt näitä asioita hyvin kauan. Viimeinen hoito, jonka otin, oli noin 2 vuotta sitten, ja hain luonnollista hoitoa Dr.JAMESin yrttilääkkeeltä, viikko hoidon levittämisen jälkeen kaikki syylät olivat poissa. Nyt on 2 vuotta ja muutama kuukausi, minulla ei ole yhtäkään syyliä tai mitään SHINGLE-oireita. wow "" se on hienoa, tohtori JAMES on vihdoin parantanut minut. Jokainen, joka asuu SHINGLESin kanssa, ottaa yhteyttä Dr.JAMESiin luonnollisiin hoitoihin. Tätä kasviperäistä lääkettä on helppo juoda ilman sivuvaikutuksia. Dr.James on parantanut sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, skitsofrenia, keuhkosyöpä, rintasyöpä, kolo-peräsuolisyöpä, verisyöpä, eturauhassyöpä, epilepsia Dupuytrenin tauti, keliakia, Creutzfeldt – Jakobin tauti, aivojen amyloidiangiopatia, ataksia, niveltulehdus, Amyotrofinen lateraaliskleroosi, fibromyalgia, fluorokinolonimyrkyllisyys
  Oireyhtymä Fibrodysplasia Ossificans ProgresS skleroosi, kohtaukset, Alzheimerin tauti, lisämunuaiskuoren karsinooma Astma, allergiset sairaudet, Copd, glaukooma, kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet. , Verenpainetauti, Lymen tauti, verisyöpä, aivosyöpä, rintasyöpä, keuhkosyöpä, munuaissyöpä, HIV / aids, herpesvirus, hepatiitti B, maksatulehdus, diabetes, fibroosi. Ota yhteyttä tohtori Jmaesiin, joka paransi minut sähköpostitse [drjamesherbalmix@gmail.com]. .

  VastaaPoista