torstai 26. heinäkuuta 2012

Valmistautumista tulevaan

Nettiä on nyt tullut pengottua urakalla ja vähän olen yrittänyt urkkia mitä go fat go haaste saattaisi pitää sisällään. Hyvin tuolta heidän omilta sivuiltaankin informaatiota löytyy ja lukuisia aiheesta bloganneita jotka ovat kyseiseen haasteeseen aiemmin tarttuneet. Kotitreenivinkkejä löytyy mukavasti ja myös ruokapuoleen paljastuksia. Itse maksan 6 viikon haasteesta kumminkin sen 49 euroa, koska haluan saada lisätsemppausta ja kohtalotovereita mukaan. Lisäksi oletan, että siellä saa sitä kattavaa informaatiota muutoinkin. Valmistautuminen alkoi nyt sillä, että naputtelin nettiin tilauksen omega3:sta ja rasvanpolttopaketin. Jos joku muukin noviisi miettii siellä, että mihin ihmeeseen noita tarvitaan niin:

Kalamaksaöljy (omega-3), joka toimii hyvänä pehmeiden rasvojen lähteenä.  Laihdutettaessa, tai siis kehon rasvaprosenttia laskiessa, on tärkeää turvata hyvän rasvan saanti, jotta keho tottuu käyttämään rasvaa polttoaineenaan ravinnon lisäksi myös kehosta suoraan. Eli missään nimessä ei pidä lopettaa rasvan syöntiä dieetillä ollessaan. Rasvaista kalaa, kuten lohta olisi hyvä olla ruokavaliossa samoin kuin kalaöljyä ravintolisänä, josta sitten saat tarvitsemasi omega 3 rasvahapot.

ActivLab CLA + Vihreä Tee
Kaksi vahvaa rasvanpolttajaa samassa paketissa !
CLA (konjugoitu linolihappo):
Rasvahappo jota on luonnostaan mm. meijerituotteissa ja äidinmaidossa. Tämän päivän ravintoainejalostus on vähentänyt ravinnon luontaista CLA:ta voimakkaasti. CLA voi vähentää kehonrasvaa ja lieventää lukuisia tämänpäivän hyvinvointi-sairauksia. CLA luo paremman tasapainon kehon rasvan ja lihasten välille joka tekee CLA:sta erittäin hyödyllisen ravinteen.
Vihreän teen vaikutuksia:
 • suojaa sydäntä ja verisuonia
 • alentaa kolesterolia
 • tuhoaa haitallisia vapaita radikaaleja
 • alentaa kohonnutta verenpainetta
 • nopeuttaa aineenvaihduntaa
 • polttaa rasvaa 
Jos siellä joku muukin on lähdössä mukaan go fat go haasteeseen niin ilmoitelkaahan ihmeessä tähän blogiinkin. Oishan se mukava saada muutama lukijakin vaikka en lupaakkaan päivitystykityksiä jatkuvasti. Blogin ulkonäkökin saattaa parantua, jahka saan opeteltua hieman näitä bloggauksen saloja.

3 kommenttia:

 1. Kannattaa ehdottomasti maksaa se osallistumismaksu, sillä vaikka netistä saisikin samankaltaisia ohjeita maksutta, niin Fitfarmin tuki on kyllä ehdotonta! Jäsenille avautuu oma foorumi josta saa vertaistukea ja mikä parasta: asiantuntijoilta voi kysyä jos joku asia jää mietityttämään :)

  VastaaPoista
 2. Nimenomaisesti olen menossa mukaan maksavana jäsenenä :) Etukäteen vain pyrin saamaan edes vähän informaatiota mitä on odotettavissa. Vertaistuki on kyllä tärkeää niin kotona kuin vaikka täällä nettimaailmassa. Superdieetti alkaa tosiaan elokuun 20 päivä, mutta tämä painon pudottaminen ja oman elämän hallinta tällä alueella on alkanut kesäkuussa. Odottavan aika on välillä niiin pitkä ;)

  VastaaPoista
 3. Odottavan aika on tosiaan pitkä. Olitkin löytänyt jo minut ja tulin vastavierailulle. Jäädään seurailemaan ja tsemppaamaan toistemme projekteja! Kolme viikkoa vielä, jos oikein laskin, alkuun :)

  VastaaPoista