sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Lahjakortti hyötykäyttöön.

Noin kuukausi takaperin onni potkaisi ja voitin 100:n euron lahjakortin footwaylle raparperisydämen blogista. Nyt kun kengät ovat saapuneet ja välissä vähän kokoa vaihdettukin, voin kehua asiakaspalvelua erittäin hyväksi. Tilasin siis neljät kengät joista kahdet vaihdoin kokoa tai kahta pienemmäksi. Ensimmäisen tilauksen saapumiseen meni 3 arkipäivää ja vaihtoon reilu viikko. Mielestäni ei hassumpaa, joten täällä suunnassa ainakin tyytyväinen kenkäshoppailija.

Ostoksilla pidin enemmän lapseni puolia, sillä hänelle hankin kolme paria kenkiä ja itse tyydyin yhteen pariin. Itselleni kotiutin seuraavat yksilöt. Harmillisesti kelit näitä kenkiä ajatellen alkavat olla takanapäin, mutta saapuhan se kevät jälleen talven jälkeen.

ja lapsukaiseni sai siis yhdet sandaalit, talvikengät ja juhlakengät joista viimeiseksi mainitut pääsivät käyttöön menneenä perjantaina :)

Kenkiä on nyt hetkeksi taas moneen menoon.... ja tosiaan nämä irtosi sillä satasella tai jäi siitä muutamia kymmeniä senttejä käyttämättäkin :)

2 kommenttia:

 1. Oho kylläpä satasella sai monet kengät :) Ihanat noi sinun valitsemasi! Tykkään kamalasti kiilakorkoisista kengistä.

  Ps. hyvä uusi ulkoasu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mä oon ihan toivoton noitten taustojen kanssa. Kaikkia tekis mieli tehä, mutta ei riitä taidot.

   Poista