keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kuplapallon harharetket

Olin koko viime viikon reissussa ja siis kesälomalla. Tulipahan tehtyä kunnon Kainuunkierros. :) Änkkäripuistossa tuli käytyä vielä loppuhuipennuksena. Hotelliöitä ja runsaita aamiaispuffetteja. No mitäs luulette, istuiko Mr Dukan olkapäälläni supattaen korvaani? Voin sanoa, että eipä tullut kuunneltua jos siinä olkapäällä istuikin. Ei nyt mitään jättiovereitäkään luojalle kiitos. Vaaka näytti 1 kg plussaa maanantaina, eli sen verran on kiinniotettavaa tässä kunnes jatketaan.  Pari päivää on mennyt silkasti proteiinilla, tänään otan mukaan vähän vihreetäosastoa. En siis aloita uudelleen 6 päivän protskuputkea.

Seuraavaan reissuun on sitten aikaa reilu kolmisen viikkoa. Hyvin ennättää vähän pudotella sitä ennen.
Mahtavuutta muuten sekin, että vihdoin oli lähisittarikin hyllyssä Skyriä. Oikein uutuusmainonnalla varustaen. Loma jatkuu vielä 1,5 viikon ajan ja sitten hetkeksi työmaalle ennen elokuun pyrähdystä.
Mitens teillä muilla menee? :)

2 kommenttia:

  1. Täällä menee hienosti. Olen kovin kiitollinen sun blogista, mikä tutustutti mut Dukaniin alunperin ja innosti aloittamaan. Nyt on jo lähtenyt 4 kg ja lisää miinuksia ropisee tulevaisuudessakin.

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, vaikka itselläni pientä takapakkia ei luovuteta :)

    VastaaPoista