lauantai 4. elokuuta 2012

Pienin askelein alemmas

Aamupunnitus suoritettu, hieman alaspäin oli nytkähtänyt paino, mutta ei niin paljon kuin ajattelin. Tyytyväinen olen silti, koska tiedän että olen ollut kurinalainen kuluneen viikon. Painon putoamisen määrä lienee meillä jokaisella yksilöllinen. Toisinaan hitaampi, välillä reilummalla harppauksella. Mainittakoon tässä yhteydessä sekin, että punnitus osuu nyt keskelle naistenpäiviä, tiedä sitten paljonko asialla on merkitystä? ja jos on niin kuinka paljon.

Ensi viikolla alitan 90 kiloa (näin lupaan) ja 80 kiloon pitäisi päästä 25.11.2012 mennessä. Tämä ennuste siis tuolta kiloklubin puolelta. Seuraamassani blogissa oli hauska kirjoitus siitä, miten kuvittelemalla jonkin olemassaolon voi asiat järjestyä sille tolalle, että näin tapahtuu eli kyseessä voi olla vaikka tiskikone, kuten blogikirjoituksen alkuperäinen kirjoittaja oli saanut arkeaan helpottamaan.

Otin siis tämän vinkkinä itselleni ja asetin puntariin ensimmäinen tavoitelukemani, josta se minua kurkistaa jokaisena punnituskertana.





Aiheesta kiinnostuneet lukemaan tätä kirjaa: Rhonda Byrne; salaisuus.
tai muutoin vaan lukemaan bloggarin hauskan tarinan aiheesta. http://www.montakiloaliikaa.blogspot.fi/2012/08/syvallista-pohdintaa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti